Energiahoidot

Koen, että välittämäni energia on universaalia valon ja rakkauden energiaa, joka hoitaa vastaanottajaa aina hänen korkeimmaksi parhaaksi. Hoitaja toimii tämän energian kanavana. Hoitotilanne on täten aina turvallinen tapahtuma. Vaikka energiahoito on henkistä parannusta, ei siihen liity uskontoa eikä se vaadi uskoa mihinkään.

Hoidon voi tehdä myös etähoitona, jolloin hoidon voi vastaanottaa oman kodin rauhassa.

Energiahoito tukee ja hoitaa hoidettavaa aina yksilöllisesti. Se sopii omien prosessien tueksi, avuksi tunnetukoksien aukaisuun, oman värähtelyn pitämiseen korkealla, vaikeiden tunteiden hyväksymiseen, surutyöhön ja moneen muuhun.

Hoito tehdään asiakkaan levätessä mukavasti viltin alla hoitopöydällä. Hoitaja laittaa kädet asiakkaan keholle, jolloin energia välittyy kosketuksen kautta.


Shamanistinen rumpuhoito

Rummun kanssa tehtävä hoito on shamanistinen energiahoito.


Hoidon alussa kartoitetaan ensin mihin tarvitset apua ja tukea. Hoidon aikana käytän rumpua, hoidan energiaa välittäen sekä käytän valokieltä.


Hoito sopii sinulle jos koet olevasi energeettisesti jumissa, kaipaat tukea sisäisiin prosesseihin, haluat vahvistusta polullesi tai esimerkiksi koet, että tarvitset energioiden puhdistusta tai tietoisuuden avartamista.