Tule nauttimaan monipuolisista ja kokonaisvaltaisista sekä kehoa että mieltä hellivistä hemmotteluhoidoista

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava syvärentoutus hoito.
Tämä lihasjännityksiä laukaiseva ja palauttava hieronta sopii sinulle jos kaipaat koko kehon kokonaisvaltaista hoitoa. Kivillä hierottaessa ihon toiminta aktivoituu, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksissa aina 3 cm syvyyten asti. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.
Kuumakivihieronnassa voi käyttää lisänä eteerisiä öljyjä, jotka tuovat hoitoon lisää syvyyttä.

Voit valita rentouttavan ja rauhoittavan laventelin, ihoa hoitavan appelsiinin, metsäisen kuusen tuoksun tai ylellisen kukkaistuoksusekoituksen jossa on ruusua ja ylang ylangia.
Aromahieronta

Aromahieronta on lempeä koko kehon hoito, jossa keho hierotaan läpi päästä varpaisiin. Hieronnassa käytetään lempeän rauhallisia otteita, jotka tuovat hoitoon ylellisen kiireettömyyden tunnun. Hoidon aikana käytetään valitsemaasi tuoksusekoitusta, joka hoitaa sinua aromaterapian keinoin ihon sekä hajuaistin kautta.
Aromaterapiasta voi olla apua moniin vaivoihin aina lihaskireydestä tukkoisuuteen ja kiputiloista mielialan nostamiseen.

"Eteerisiä öljyjä käytetään kehon ja mielen harmonisointiin sekä ihonhoitoon, sillä eteerisillä öljyillä on mieleen vaikuttavat tuoksuvat vaikutukset sekä ihonhoidolliset vaikutukset. Aromaterapian teho perustuu eteeristen öljyjen sisältämiin biokemiallisiin ainesosiin."

Hoito on saatavilla 60 ja 90 minuutin mittaisena.

60 min 55€   90min 80€

Intialainen päähieronta

 Tämä hoito vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Lisäksi vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea, parantaen keskittymistä ja selkeyttäen ajattelua sekä helpottaen henkistä väsymystä.

Päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen. Moni mainitsee unen laadun parantuneen, lähes poikkeuksetta hieronnan jälkeen hoidetut kuvaavat unen olleen rauhaisaa ja syvää. Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta.

30 min  35€

45 min 48€


Rentouttava jalkahieronta

Rentouttavan jalkahieronnan aikana käsittelen jalkasi niin etu kuin takapuolelta lempeän pehmeästi hieroen. Käsittely tehdään niin, ettei lihaksia muokata vaan saat pintaverenkiertoa ja lymfaa aktivoivan hieronnan.

Käsittelyn lopuksi jalkapohjat hierotaan erityisesti niihin keskittyen. Jalkahieronnassa voi myös käyttää eteerisiä öljyjä, jos haluat syventää hoitokokemustasi.


60 min 55€