Kuka on Hoitava Laine?

Olen Anniina Laine, oulussa asusteleva 29-vuotias kahden lapsen äiti. Olen hyvinvointialan yrittäjä. Matkani on kulkenut Joensuussa muutaman vuoden asumisen jälkeen takaisin Ouluun.

Perustin yritykseni 2019 Joensuussa, käytyäni Nepalissa äänimaljahoitaja kurssilla. Äänimaljat ovat kulkeneet mukanani siitä lähtien ja käytän niitä hoidoissa sekä teen erilaisia ryhmärentoutuksia. 2019 kävin myös ensimmäisen energiahoitokurssini, Reiki 1 ja 2. Ne avasivat energianvälitystä ja ihastuin sen kauniiseen parantavaan voimaan. Samana vuonna ilmoittauduin myös hierojakouluun ja löysin siitä itselleni mieluisan työn. Olen aina ollut käsillä tekijä ja käytännön ihminen, joka kaipaa työhön vaihtelua. Hierojan hommat olivat kuin tehty siihen! Vuosi 2019 olikin todella käänteentekevä elämässäni.

Matka on jatkunut kiinalaisen lääketieteen parissa, jonka aloitin 2021. Hoidot ovat kolmivuotiset ja päättyvät 2024. Lisäkoulutuksia on tullut käytyä myös; kuten kuumakivihieronta sekä purentalihashieronta.

Henkisellä polullani olen kulkenut vuodesta 2015 asti. Ensimmäiset kokemukset parantavista energioista minulla on Aurinko-maa Ry:stä, jossa keskityimme mm. meditoimaan sekä avaamaan sydänkeskusta. Minulle yksi läheisimpiä itsehoitometodeja on sydänmeditaatiot. Sydämen parantavan valon aktivoituessa ja sydänkeskuksen avautuessa ihminen usein kokee lepäävänsä harmonisessa armon ja  rakkauden energiassa.

Shamanistisella polulla olen kulkenut vuodesta 2018 asti, jolloin tein ensimmäisen rumpuni. Koen yhdeksi tehtäväkseni palauttaa nykyaikaan luontoviisautta, luontoyhteyttä sekä luonnon syklisyyden kanssa elämistä. Shamanistiset seremoniat ja tapahtumat tukevat palauttamaan tätä tasapainoa.

Kutsumukseni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti. Kehon ja mielen saattaminen tasapainoon tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Polkuni on tuonut minut kohtaan, jossa haluan jakaa osaamistani eteenpäin. Minulta löydät energiahoidon opiskeluun Reiki-kurssit, jotka tukevat ihmistä hänen henkisessä kehityksessään.