Kuka on Hoitava Laine?

Olen Anniina Laine, Oulussa asusteleva kahden lapsen äiti. Olen ammatiltani hyvinvointialan yrittäjä.

Perustin yritykseni 2019 Joensuussa, käytyäni Nepalissa äänimaljahoitajakurssilla. Äänimaljat ovat kulkeneet mukanani siitä lähtien. 2019 kävin myös ensimmäisen energiahoitokurssini, Reiki 1 ja 2. Ne avasivat energianvälitystä ja ihastuin sen kauniiseen parantavaan voimaan. Samana vuonna ilmoittauduin myös hierojakouluun ja löysin siitä itselleni mieluisan työn. Olen aina ollut käsillä tekijä ja käytännön ihminen, joka kaipaa työhön vaihtelua. Hierojan hommat olivat kuin tehty siihen! 

Lisäkoulutuksia on tullut käytyä myös vuosien varrella kuten kuumakivihieronnan koulutus ja purentalihashieronta.

Matka hoitajana on jatkunut kiinalaisen lääketieteen parissa, jonka aloitin 2021. Opinnot ovat kolmivuotiset ja päättyivät 2024. Kiinalainen lääketiede hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Holistinen hoitaminen ja terveyden tukeminen kokonaisvaltaisesti ovat vahvistuneet opintojen myötä.


Henkisen polun kulkijana

Henkisellä polullani olen kulkenut vuodesta 2015 asti. Ensimmäiset kokemukset parantavista energioista minulla on Aurinko-maa Ry:stä, jossa keskityimme mm. meditoimaan sekä avaamaan sydänkeskusta.

Henkinen polku minulle on elämän kokemista ja ihmettelemistä. Ajattelen kuinka meidät on tuotu tähän tellukselle oppimaan ihmisenä elämisen kokemuksesta.

Tunnen, kuinka tässä läsnä on näkymätön maailma henkineen ja energiaulottuvuuksineen.
Shamanistisella polulla olen kulkenut vuodesta 2018 asti, jolloin tein ensimmäisen rumpuni. Koen yhdeksi tehtäväkseni palauttaa nykyaikaan luontoviisautta, luontoyhteyttä sekä luonnon syklisyyden kanssa elämistä. Shamanistiset seremoniat ja tapahtumat tukevat palauttamaan tätä tasapainoa.

Kutsumukseni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti. Kehon ja mielen saattaminen tasapainoon tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Polkuni on tuonut minut kohtaan, jossa haluan jakaa osaamistani eteenpäin. Minulta löydät energiahoidon opiskeluun Reiki-kurssit, jotka tukevat ihmistä hänen henkisessä kehityksessään. Tervetuloa hoitoihin, kursseille ja yhteisöllisiin tapahtumiin! <3


Ilolla auttaen, Anniina