Kuka on Hoitava Laine?

Olen Anniina Laine, oulussa asusteleva 29-vuotias kahden lapsen äiti. Matkani on kulkenut Joensuussa muutaman vuoden asumisen jälkeen takaisin Ouluun. Joensuussa löysin opiskelualani, kulttuuriantropologian sekä perinteentutkimuksen, joiden opiskelua jatkan Itä-Suomen yliopistolla.
Perustin myös yritykseni 2019 Joensuussa, käytyäni Nepalissa äänimaljahoitaja kurssilla. Äänimaljat ovat kulkeneet mukanani siitä lähtien ja käytän niitä hoidoissa sekä teen erilaisia ryhmärentoutuksia. 2019 kävin myös ensimmäisen energiahoitokurssini, Reiki 1 ja 2. Ne avasivat energianvälitystä ja ihastuin sen kauniiseen parantavaan voimaan. Samana vuonna ilmoittauduin myös hierojakouluun ja löysin siitä itselleni mieluisan työn. Olen aina ollut käsillä tekijä ja käytännön ihminen, joka kaipaa työhön vaihtelua. Hierojan hommat olivat kuin tehty siihen! Vuosi 2019 olikin todella käänteentekevä elämässäni.

Matka on jatkunut kiinalaisen lääketieteen parissa, jonka aloitin 2021. Hoidot ovat kolmivuotiset ja päättyvät 2024. Lisäkoulutuksia on tullut käytyä myös kuten kuumakivihieronta sekä purentalihashieronta.

Olen pikku hiljaa lähtenyt myös seuraamaan sieluni kutsumusta shamanismin parissa. Ensimmäisen rumpuni tein 2018 alussa, josta aukesi uusi maailma. Vanhan tiedon herättämistä tähän päivään ehkä enemmänkin. Minulle shamanismi on luontoyhteyttä sekä henkien kanssa työskentelyä. Sisäisen ja ulkoisen luonnon ollessa tasapainossa koen operoivani minulle ominaisimmalla tavalla. Minulle tärkeitä arvoja onkin aitous, rehellisyys, juurevuus, maanläheisyys ja inhimillisyys.
Yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja luominen ovat minulle tärkeitä asioita. Koen yhden tehtäväni olevan tässä ajassa yhteisöllisyyden takaisin tuomisen sekä piirityöskentelyn ja seremonioiden transformoivan vaikutuksen muistamisen.

Matka jatkuu askel kerrallaan, johdatusta kuunnellen.