Kuka on Hoitava Laine?

Olen Anniina Laine, oulussa asusteleva kahden lapsen äiti. Matkani on kulkenut joensuussa muutaman vuoden asumisen jälkeen takaisin ouluun. Joensuussa löysin opiskelualani, kulttuuriantropologian sekä perinteentutkimuksen, joiden opiskelua jatkan Itä-Suomen yliopistolla. Perustin myös yritykseni 2019 joensuussa, käytyäni Nepalissa äänimaljahoitaja kurssilla. Äänimaljat ovat kulkeneet mukanani siitä lähtien ja käytän niitä hoidoissa sekä teen erilaisia sointukylpyjä. 2019 kävin myös ensimmäisen energiahoitokurssini, Reiki 1 ja 2. Ne avasivat energianvälitystä ja ihastuin sen kauniiseen parantavaan voimaan. Samana vuonna ilmoittauduin myös hierojakouluun ja löysin siitä itselleni mieluisan työn. Olen aina ollut käsillä tekijä ja käytännön ihminen, joka kaipaa työhön vaihtelua. Hierojan hommat olivat kuin tehty siihen! Vuosi 2019 olikin todella käänteentekevä elämässäni.

Huomasin kuinka olin löytänyt oman kutsumukseni hoitajana. Voin auttaa työni kautta ja luoda hyvää.
Matka on jatkunut kiinalaisen lääketieteen parissa, jonka aloitin 2021. Hoidot ovat kolmivuotiset ja päättyvät 2023. Vuosien varrella olen myös käynyt muutamia lisäkursseja energialla hoitamiseen, kundaliinireikin sekä sekhem kurssin. Koen että ne ovat vahvistaneet energianvälitystäni.

Olen myös pikku hiljaa lähtenyt myös seuraamaan sieluni kutsumusta shamanismin parissa. Ensimmäisen rumpuni tein 2018. Kutsu rumputapahtumiin oli erikoinen, en ollut koskaan ollut sen kummemmin ollut kiinnostunut shamanismista enkä tiennyt oikeastaan sen enempää. Oli vaikea totuttatua ajatukseen, että olen saanut kutsun tähän aiheeseen. Siihen liittyy niin paljon erilaisia ennakkoasetuksia ja rooleja. Silti vuosien aikana olen työstänyt itseäni ja opetellut luottamaan tähän johdatuksessa olemiseen. Minulle shamanismi on luontoyhteyttä sekä henkien kanssa työskentelyä. Sisäisen ja ulkoisen luonnon ollessa tasapainossa koen operoivani minulle ominaisella tavalla. Minulle tärkeitä arvoja onkin aitous, rehellisyys, juurevuus, maanläheisyys ja inhimillisyys. Teen rumpuhoitoja sekä järjestän erilaisia tapahtumia. Yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja luominen ovat minulle tärkeitä asioita. Koen yhden tehtäväni olevan tässä ajassa yhteisöllisyyden takaisin tuomisen sekä pyhyyden ja seremonioiden transformoivan vaikutuksen muistamisen. On ollut jännittävää tulla näkyväksi oman sielun kutsumuksen kanssa.

Matka jatkuu askel kerrallaan, johdatusta kuunnellen.