Tapahtumat

Reiki 1 -kurssi

Tervetuloa Reiki 1 kurssille, jossa opit hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi. Reiki-energia on valon ja rakkauden energiaa. Reiki sana tulee sanoista Rei = universaali ja Ki = energiaa. Kurssi sopii sinulle jos haluat tutustua itseesi syvemmin ja saada tämän energian avuksesi loppuelämäksesi.

 Kurssi sopii sinulle jos haluat tutustua itseesi syvemmin ja saada tämän energian avuksesi loppuelämäksesi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa osallistuaksesi kurssille. 

Ensimmäisen päivän aikana käymme läpi Reikin historiaa ja opiskelemme energiahoidon etiikkaa ja perusteita. Mitä energiahoitaminen on ja mitä on hyvä tietää alkaessasi hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Päivän aikana saat kaksi reikiviritystä, joka avaa energiakanavaasi Reikille. Toiset kaksi viritystä annetaan toisena kurssipäivänä.Toisena päivänä on ohjelmassa: hoitoharjoituksia ja harjoittelemme reiki-meditaatiota, jolla voit hoitaa erityisesti itseäsi. Kurssiin kuuluu pieni kirjallinen materiaali.  Reiki 1 kurssi on pääosiltaan itsehoitokurssi.

Kurssin hinta on 220€ aleryhmät 180€ (opiskelijat, eläkeläiset)Kurssi on lauantaina klo 17-20.00 ja sunnuntaina klo 15.30-19.00.

Ilmoittaudu mukaan viestillä tai sähköpostilla hoitavalaine@gmail.com.