Tapahtumat

Reiki 1 -kurssi 9-10.8.2024

Tervetuloa Reiki 1 kurssille, jossa opit hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi. Reiki sana tulee sanoista Rei = universaali ja Ki = energiaa.Kurssi sopii sinulle jos haluat tutustua itseesi syvemmin ja saada tämän energian avuksesi loppuelämäksesi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa osallistuaksesi kurssille. 

Ensimmäisen päivän aikana käymme läpi Reikin historiaa ja opiskelemme energiahoidon etiikkaa ja perusteita. Mitä energiahoitaminen on ja mitä on hyvä tietää alkaessasi hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Päivän aikana saat kaksi reikiviritystä, joka avaa energiakanavaasi Reikille. Toiset kaksi viritystä annetaan toisena kurssipäivänä.Toisena päivänä on ohjelmassa: hoitoharjoituksia ja harjoittelemme reiki-meditaatiota, jolla voit hoitaa erityisesti itseäsi.Kurssiin kuuluu pieni kirjallinen materiaali. Ota mukaan myös muistiinpanovälineet.

Reiki 1 kurssi on pääosiltaan itsehoitokurssi.Kurssin jälkeen on mahdollisuus myös osallistua yhteiseen Reiki-piiriin, jonka aikana hoidamme toisiamme ja opettelemme yhdessä hoitojen tekoa. Lämpimästi tervetuloa mukaan tutustumaan energiahoitamisen maailmaan! 

Suosittelen myös tutustumaan kirjallisuuteen kuten "Reiki - luonnollisen parantamisen menetelmä".Kurssin hinta on 220€ aleryhmät 180€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Osamaksu mahdollisuus.

Kurssi on perjantaina klo 17-20.00 ja lauantaina klo 13-17.00. Ilmoittaudu mukaan viestillä hoitavalaine@gmail.com