Äänimaljahoidot


  • Äänimaljahoitojen havaittuja vaikutuksia ovat mm. verenpaineen lasku, syvemmät yöunet, levollisempi olo, virkeämpi mieli sekä lihasten rentoutuminen ja kipukohtien lieventyminen.
  • Äänimaljojen lempeä värähtely auttaa kehoa syvärentoutumaan.
  • Maljat asetetaan keholle tai sen ulkopuolelle jolloin ääniaallot hierovat kehoa aivan solutasolle asti. Hoidon aikana maljoja soitetaan, jolloin värähtely syvärentouttaa kehon ja mielen.
  • Äänimaljahoito sopii jokaiselle. Ilmoitathan, jos sinulla on sydämentahdistin, niin se otetaan hoidossa huomioon.

"Hoito oli todella rentouttava, hoidon aikana tunsi kuinka energia kulki kehon läpi ja tuli kylmät väreet. Olo oli tasapainoinen ja rauhallinen sointukylvyn jälkeen

Silja

"Sointukylpy rentouttaa, aivan kuin olisi ollut pari tuntia porekylvyissä. Hoidon jälkeen ei siis kannata suunnitella tekevänsä fyysisiä tai psyykkisiä ponnistuksia vaan nauttia autuaasta olosta. Suosittelen vahvasti Anniina sointukylpyä, vaikka vaarana on, että siihen voi jäädä helposti koukkuun

Terhi

"Todella rentouttava kokemus. Maljojen sointi tuntui koko kehossa ja mieli matkasi moniin maailmoihin. Suosittelen lämpimästi. -Jaana

Jaana

Äänimaljarentoutus ryhmässä

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan 13 äänimaljaa, 3 gongia sekä tuulikelloa. Soitan myös kristallista äänimaljaa sekä tingsoja. Nämä yhdessä luovat rauhallisen ja harmonisen äänimaailman.

Äänimaljarentoutus tai toiselta nimeltään sointukylpy kuuluu syvärentouttavaan ääniresonanssimetodiin, joka tuottaa kokonaisvaltaisen kokemuksen tuoden kehon ja mielen syvärentoutuneeseen tilaan. Tutkitusti kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyy, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranee. Äänet huuhtovat mukanaan kehon kireydet ja hiljentävät lempeästi mielen hälinän.

Sointukylpy mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvänrentoutumisen ja stressistä vapautumisen kokemuksen. Sointukylvyssä lepäät mukavasti viltin alla ja antaudut harmonisten äänten laineille.