Sointukylpyjä!

13.02.2019

Ihanaa helmikuuta!

Odotan jo innolla kevään tuloa. Lumen tulo ei tosiaan täällä Itä-Suomessa tunnu lakkaavan ollenkaan. Reilu metrin verran jo satanut tänä vuonna ja loppua ei näy tulevan. Onneksi se ei ole mikään este keväälle pikemminkin hidaste :D

Olen niin iloinen, että olen päässyt jo suunnittelemaan sointukylpyjä moneen eri paikkaan. Toivon että ihmisetkin löytäisivät perille, jotta voisivat kokea syvärentoutumista ja antaa itselleen aikaa. 

Sitäkin olen pohtinut viime aikoina, kuinka hankala on antaa itselle sitä aikaa ja antaa luvan levätä ja pysähtyä? Tuntuu että täällä kiireisessä yhteiskunnassa on niin orientoiduttu suorittamiseen ja toimimiseen, että pysähtyminen on hankalaa. Voi myös tuntua hankalalta rauhoittua, jos sitä ei ole tottunut tekemään. Tai kokeilla jotain uutta, mikä ensin voi vaikuttaa jännittävältä.

Pelko on monesti iso este, jolla rajoitamme omia mahdollisuuksia ja kokemuksia. Sisäiset kielteiset mantrat tai negatiiviset ajatusmallit voivat toimia mielen tasolla isoina lukkoina. Oman pelon kohtaaminen ja sen yli pääseminen on voimaannuttavaa! 

On aika vapauttavaa ajatella, kuinka epäonnistumia ei ole. On vain erilaisia kokeiluja, jotkut onnistuneempia kuin toiset. Pelko epäonnistumisesta voi estää kokonaan uusien asioiden kokeilemisen. Epäonnistumisia ei mielestäni ole, on vain oppimiskokemuksia! Ihana ajatella elämää niin, ettei voi tehdä virheitä. Voi vai oppia!

Näillä ajatuksilla valoa päiviisi!

<3:llä Anniina