Hoitavalla värähtelyllä on iso voima!

01.02.2019

Hei vaan sinulle joka päädyit blogiani lukemaan!

Täällä kirjoittelee 25-vuotias Joensuulainen kahden pojan äiti. Joensuuhun muutin viime kesänä, kun sain opiskelu paikan Itä-Suomen yliopistosta. Asustelen puolisoni, lapsieni ja kahden kissan kanssa maaseudun rauhassa.

Mielen päällä on viime aikoina vahvasti pyörinyt ääni ja värähtely. Onkohan ihmekään kun yritykseni perustuu pääasiassa niihin :) Tämä yrityskin tuli perustettua kuin nopeasti, sillä nimi löytyi helposti ja kotisivut osasi puoliso tekaista. Äänimaljakurssi Nepalissa antoi voimaa ja paloa omaan tekemiseen! Pitää takoa silloin kuin rauta on kuuma! Hirveä palo viedä tätä asiaa eteenpäin, sillä tämä on niin helppo ja luonnollinen hoitotapa, joka käy myös kaikille! Kuulostaa helpolta ja vaivattomalta mutta niin se onkin!

Olen niin iloinen, että olen löytänyt oman keinoni auttaa ja luoda lisää iloa  ja hyvinvointia tähän maailmaan.

Erilaisia artikkeleita lukiessani olen myös törmännyt niin moniin tieteellisiin tutkimukseen värähtelyn voimasta että! Asiaa on oikeasti tutkittu paljon ja vuosikymmeniä. Saisi nämä metodit levitä hieman isommallekin yleisölle sillä ei ole kyllä yksilöä joka ei tästä hyötyisi! Puhumattakaan mitä se tekisi ihmisille jotka kamppailevat kipujensa kanssa joka päivä ja he joutuvat turvautumaan lääkkeisiin josta on myös haittavaikutuksia.

Siltikin tässä yksi aivan loistava opinnäyte työ mikä on tehty yksinomaan värähtelyn vaikutuksista. Toivottavasti nautitte!

https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/46776/Nyberg_Marjo.pdf?sequence=1

Ihanaa pakkaspäivää ! <3