Kurssit ja tapahtumat

Reiki 2-kurssi (okuden) 15-16.12.2023      

 klo 17-20&11-16

Okuden tasolla opiskelemme syvemmin reikihoitojen tekemistä muille sekä opettelemme tekemään etähoitoja. Kakkostason koulutuksessa opetellaan muun muassa kolmen symbolin käyttö hoidon yhteydessä sekä kaukohoidossa eli reikin etähoidossa. Lisäksi kakkoskurssilla syvennetään reikitietoutta ja voimme käydä läpi erilaisten hoitotekniikoiden harjoittelua.

Kurssilla opit:

-Reikin hoitotekniikoita

-Etähoidon tekemisen

-Mihin kaikkeen reikiä voi käyttää

-Kolmen symbolin merkitykset sekä niiden käyttö

-Käytännön harjoittelua

-Reiki viritykset jotka vahvistavat energian välitystä

Kurssiin kuuluu kirjallinen materiaali, jonka lähetän ennen kurssia. Kurssin aikana teemme lähihoitoja toisillemme, kokeilemme etähoitojen tekemistä sekä saat 2-tason reikiviritykset sekä valtuutukset. Kurssin hinta on 250€ ja sen voi maksaa erissä, niin että osat on maksettu ennen koulutusta.

Kurssin aikana on lounastauko, jolloin voit syödä omia eväitä tai käydä ravintolassa. Kahvi ja tee sekä pieni naposteltava kuuluu kurssin hintaan. Kurssista saa diplomin itsellesi.Kurssin jälkeen pidämme pientä meditaatiopäiväkirjaa sekä sinulla on mahdollisuus osallistua reikipiiriin, jossa kokoonnumme hoitamaan toisiamme.

Tervetuloa syventämään Reiki polkuasi!

Reiki 1- kurssi (shoden)1-2.12.2023

Reiki 1 kurssi, jossa opit hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi. Opiskele itsellesi uusia taitoja ja mahdollisesti uusi ammatti, energiahoitajana. Reiki energia on universaalia valon ja rakkauden energiaa. Energia tunnetaan lempeänä, rakkaudellisena ja parantavana. Energian kanavoija avaa itsensä tälle energiataajuudelle ja välittää sitä käsien kautta hoidettavalle. 1-kurssi keskittyy itsensä hoitamiseen. Ajatus on, että ensin hoidetaan itseä ennekuin voi hoitaa muita. Reiki-energiaa voi välittää jokainen. Se ei vaadi erityistä lahjakkuutta. Opettelua ja avautumista se vaatii toisilla enemmän. Usein energia lähtee työstämään kanavoijaa pikku hiljaa, kanavat aukeavat jokaisella omaan luonnolliseen tahtiin. Yhdessä harjoittelu ja itsemeditaatio vahvistavat energian aistimista ja kanavointia.

Kurssilla opit:

- Mitä Reiki on ja reikin historiaa

-energiahoitamisen alkeet ja eettiset perusteet, mitä sinun tarvitsee tietää alkaessasi tekemään hoitoja

-Oma hoito sekä reikimeditaatio

-Käytännön harjoittelua

-Reiki viritykset, jotka avaavat sinua tämän energian kanavaksi


Kurssiin kuuluu pieni kirjallinen materiaali. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet sekä eväät. Voit myös halutessasi käydä syömässä ravintolassa tauolla.

Jos kurssilaiset haluavat, voidaan kurssiin sisällyttää myös chakrojen hoitoa sekä heilurin käyttöä. Voi kuitenkin olla että asiaa on niin paljon, että aika loppuu kesken :)

Kurssin jälkeen pidämme yhteistä meditaatiopäiväkirjaa ja tutkailemme ryhmän kesken miten reiki-energia alkaa vaikuttaa säännöllisesti käytettynä. Pidämme myös Reiki-piiriä, jolloin kokoonnumme yhteen hoitamaan toisiamme.


1-2.12.2023 perjantaina 17-20, klo 11-16 lauantaina. Niilontie 24, 90120 Oulu.

Hinta 220€ aleryhmät 180€.

Tervetuloa oppimaan tämän rakkaudellisen ja lempeän energiahoidon perusteet.


Opi intialainen päähieronta-kurssi

Tervetuloa opiskelemaan Intialaista päähierontaa. Intialainen päähieronta on tuttu hemmotteluhoito, jossa käsitellään niska-hartia sekä päänalue hieroen erilaisilla otteilla. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, käsivarsia, niskaa, kallonpohjaa, päätä, kasvoja ja korvia. Käsittely soveltuu erinomaisesti esim. päänsärkyyn, niskahartiavaivoihin, stressin hoitoon, unettomuuteen ja moneen muuhun.Hoitoa voit tarjota hoitolassa omana palveluna tai yhdistää sen hieronnan tai muun hoidon kanssa.

Yhdistelen tässä koulutuksessa oppejani kiinalaisen lääketieteen puolelta. Koulutuksessa käydään siis myös läpi pään alueen akupisteitä, joilla on lukuisia hoitovaikutuksia. Tämä tekee intialaisesta päähieronnasta tehokkaamman sekä rentouttavamman.

Kurssiin sisältyy pieni kirjallinen materiaali, jonka lähetän osallistujille ennakkoon. Voit tutustua siihen ennen koulutusta. Näin pääsemme tekemään koulutuksen ajan paljon käytännön harjoittelua. Harjoittelu tehdään pareittain.

Tule opiskelemaan suosittu hoitotekniikka ja laajenna omaa osaamistasi!

Ilmoita sähköpostitse kiinnostuksesi kurssille. Kurssi pidetään jos vähintään kaksi ilmoittautujaa tulee!

Hinta 220€ aleryhmät 180€.

Ilmoittaudu mukaan hoitavalaine@gmail.com