Klassinen hieronta & purenlihashieronta

Milloin kannattaa varata aika käsittelyyn? • Jos kärsit lihasjännityksestä, joka aiheuttaa särkyä tai jumin tunnetta
 • Raajasi puutuvat levossa -> kireät lihakset voivat painaa hermoja
 • Treenaat kovaa ja lihakset kaipaavat palauttavaa käsittelyä
 • Haluat pitää itsestäsi ja lihaksistasi huolta
 • Kaipaat rentoutumista ja aikaa itsellesi


Purentalihashieronta sopii sinulle, jos sinulla on päänalueen kireyksiä, migreeniä, stressaat, puret hampaita yhteen, narskuttelet, jännität niskoilla tai on purennan kanssa ongelmia.  Hoidon aikana käsitellään purentaan ja hengityksentuotantoon liittyviä lihaksia kasvojen ja päänalueelta. Hieronta ulottuu myös suun sisäpuolelle asti.
Klassinen hieronta ja purentalihashieronta hinnasto 1.3.2023 alkaen

90 min    78€

75 min   67€

60 min  55€

45 min   45€

30 min   35€

SARJAKORTIT

  3x60 min  155€

3x90 min 220€
Hieronta on ammattitaitoista terveydenhuollon palvelua


Koulutetun hierojan työn osalta olemme sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia, joten meitä sitovat tietyt lait ja asetukset, joita myös noudatamme.

Urheiluhieronnan ja klassisen hieronnan otteet ja tekniikat ovat kuitenkin melkein samanlaiset, eikä hieronnan voimakkuus ole hierojan nimikkeestä kiinni. Minulta onnistuu niin napakka hieronta lihasta muokkaavin ottein, kuin rentouttava ja lempeä käsittely.


ÄLÄ tule hierontaan jos sinulla on näitä oireita:


 • Antibioottikuuri joka on päällä
 • Flunssa tai kuumeinen olo
 • Bakteerien, virusten tai sienten aiheuttamat infektiot
 • Hemofilia (verenvuotosairaus)
 • krapulaisena tai päihteiden alaisena
 • Hoitamaton syöpä ja tutkimattomat kasvaimet
 • Tarttuvat iho- ja muut tauditYleistä

Koulutettu hieroja, terveydenhuollon ammattilaisena ja yrittäjänä, kerää asiakkaistaan hoidon ja asiakassuhteen kannalta olennaiset tiedot. Ammatinharjoittaja on vastuussa keräämistään asiakastiedoista, niiden säilyttämisestä ja suojaamisesta. Koulutettu hieroja on vaitiolovelvollinen ja asiakastiedot ovat lain mukaan salassa pidettäviä.

Tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksena on turvata asiakkaalle mahdollisimman hyvä ja turvallinen hoito, sekä toimiva asiakassuhde. Tietoja, jotka eivät ole hoidon tai asiakassuhteen hoitamisen kannalta tarpeellisia, ei kerätä. Kerättävät tiedot ovat tarkoitettu potilasturvallisuudesta huolehtimiseen, palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen ja toimittamiseen asiakkaalle, asiakassuhteen ylläpitämistä, kehittämistä ja tilastointia varten.

Noudatettavia lakeja

Henkilötietolaki 523/1999
Kuluttajansuojalaki 393/2014
Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994
Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 785/1992
Sähköisen viestinnän tietosuojalaki 516/2004

Rekisteriin kirjattavat tiedot

Henkilötiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite

Yritystiedot: yrityksen nimi, yritystunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, verkkosivujen osoite, yhteyshenkilön tiedot, laskutukseen liittyvät tiedot
Terveydentilaa koskevat tiedot: hierontaan tulon syy, hieronnan kontraindikaatiot, asiakkaan terveydentila, allergiat, leikkaukset ja käyttämät lääkkeet, aikaisemmat hoidot, asiakkaan antamat lisätiedot
Hoitotapahtumaa koskevat tiedot: asiakkaan hoidon alkutilanne, tehdyt testit, hoitoajat, annettu hoito, muistiinpanot, tapaamiset, asiakkaan antamat lisätiedot
Asiakkaan antamat lisätiedot: työnluonne, harrastukset, arki- ja työpäivän ergonomiaan liittyvät asiat, sekä muu sellainen tieto, jolla on merkitystä hoidon suunnittellussa tai toteutuksessa

Tietojen kerääminen

Tiedot kerätään asiakkaan yhteydenotoista, alkuhaastattelusta sekä hoidon aikana saaduista lisätiedoista ja käydyistä keskusteluista.